Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

enNL
Have any Questions? +01 123 444 555

Transport– onze bestemming

Ons wagenpark - dat niet alleen uit eigen vrachtwagens bestaat, bestaat ook uit contractueel gebonden onderaannemers die aan onze hoge eisen voldoen. Bieden u de mogelijkheid zes dagen per week voor u onderweg te zijn. Wij realiseren uw wensen naar behoefte en volgens afspraak.  Transport onmogelijk? Bij ons niet! Ons gemotiveerde team vindt altijd een oplossing! Wij bestrijken een groot spectrum op het gebied van transport: feeder, One Ways, Rondloop, 20′-combinaties in en uit alle Europese landen en naar alle Duitse en ARA-havens. Behalve ons chassis-wagenpark, die voor alle containertransporten uitgerust is, hebben wij ook speciaal uitgeruste trekkers voor de transport van gevaarlijke goederen in alle klassen (uitgezonderd klasse 7).

Containertransport

01

meerdere keren per dag naar alle Duitse en ARA-havens

Feedervervoer, One ways, 20` combinaties

vanuit en in alle Europese landen

Opleggerwagenpark voor transport van alle containertypes (45′-oplegger –  kiepbare opleggers – koeloplegger)

 

Vervoer van gevaarlijke stoffen

02

speciaal uitgeruste trucks (EX III)

regelmatig geschoolde chauffeurs
specialist voor gevaarlijke stoffen
Transporten van explosieve stoffen volgens §7 SprengG  

Vervoer van containers met genset

04

SCC beschikt over de mogelijkheid reefer-containers te vervoeren. Het vervoer wordt door deskundig, en GDP gecertificeerd personeel geleid en het vindt plaats met eigen genset-chassis, waarbij de droog-, koel- en vriescapaciteit precies is afgestemd op de vraag. Hierdoor vindt het vervoer van temperatuur gevoelige producten zoals vlees, groenten, fruit en farmaceutische producten op de best mogelijke wijze plaats. SCC bezorgt en verzorgt uw kostbare lading in optimale conditie bij uw klant.

Het logistieke proces is complex en veelomvattend. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan per email op sales@scc-rotterdam.com of bel +31 (0) 10 294 44.33.

 

Copyright 2024.

Privacy-instellingen